divendres, de juny 16, 2006

Aggaaaghhh...

Amb la Mireia farem fortuna en aquest blog...quina fantasia!...quin humor!...quina trempera!

Benvinguda!

Jo mai havia caigut en la dimensió onanista de les revistes del corazón i d'altres publicacions generalistes tipus suplements dominicals, etc...

Però crec que darrere d'això s'hi amaguen infinitat d'intimitats reprimides de les dones d'aquest i d'altres països. Només s'explica així l'alt índex de clientes de sexshops que resulten ser mestresses de casa.

Segur que durant molts anys, revistes com la que va fer excitar la Mireia -que val a dir-ho: la Mireia segur que s'excita per tot...perquè ho porta a flor de pell, i perquè pensa molt en la Laura...i perquè segur que porta un "pare nostre" sempre a sobre (dintre?)- han sigut l'avantguarda en tecnologia "digital" per a l'autosexe abans que arribés l'Internet.

El que més m'ha xocat del seu relat és que fins i tot tractant-se de la filla de l'Ansar i del seu maridet amb nom de crit d'orgasme escanyat li hagin vingut marranades al cap. Jo mai hauria...però si la Mireia algo té, és que obre les ments de la gent, expandeix els horitzons sexuals i trenca tabús.

A mi, un cognom com el d'Agag, que fins ara només m'hagués causat repulsió pel muntatge del seu casori i per l'estafa del PNTAVE(Pues No Tan Alta Velocidad Española)...ara m'evoca com deuria ser la nit de noces de la parella en qüestió, la 1a que van practicar el coit vaginal. Si són bons catòlics com és d'esperar, vaja...Tot i que amb lo progres que se'ls veu en aquesta foto no sé què pensar...A aquestes alçades ja deveu saber quines són les trampes que fan aquesta gent de l'Obra a la seva llei sagrada...I és que si uns van ser prou llestos per ridiculitzar el neopuritanisme amb l'homenatje a una Laura -que no és la de la Mireia-. Uns altres van fer la versió reveladora del modus follandi d'aquests addictes del silici purificador: "Me Peto a Laura".

Prou fariseisme! Tot el sexe és normal!

PDs:

Si tinc un momentet us explicaré què m'evoquen a mi les revistes del cor. Les de la sala d'espera de la clínica odontològica. La de la Beatriz i el seu jefe.

Per cert...ara que ens hem posat un xic polítics...: a Misèries de Catalunya estan fent neteja -i de la bona...-. Després de l'Estatut haurem de començar a pensar a fer net -de veritat- de patriarques emmarats d'Espanya de casa nostra.

Voteu NO!

6 Comentaris:

At 16 de juny, 2006 20:01, Blogger Mireia said...

Ja ho he arreglat a la plantilla, tot venia de que el blog era al fus horari de Los Àngeles, ara he posat París i he endarrerit l'hora del meu post, de pas he canviat l'idioma de la data i ja surt en català.

 
At 16 de juny, 2006 20:04, Blogger Mireia said...

Ah, i he posat la finestra de comentaris com a "finestra emergent", que si no sempre que es vol escriure un comentari desapareix el blog.

 
At 16 de juny, 2006 21:31, Blogger kimdonwhan said...

Que crack!... O_o'

Deus ser una erudita del blogger!

Gràcies, tu...No pares de sorprendre'm.

 
At 07 de setembre, 2006 12:37, Blogger Artuditu (R2D2) said...

Doncs pel que sembla L'ANAL estudia presentar querella als creadors del 'Me peto a Laura'

 
At 07 de setembre, 2006 12:38, Blogger Artuditu (R2D2) said...

Ops, la notícia està ací.

 
At 24 de maig, 2007 11:27, Blogger Unknown said...

Botellllllaaaaaaaaaaaaaaaa

 

Publica un comentari

<< Home